عربيات و نعتز بعروبتنا
أذا كنتى من جنس حواء فأهلا وسهلا فيكى ونتشرف بأنضمامك لألنا

لان نحنا بحاجة لألكم يا بنات حواء

و أذا كنت من جنس أدم فأحذر كل الحذر من الدخول لان
الداخل منكم مفقود والخارج مولود

أدارة منتدى عربيات ونعتز بعروبتنا

زهرة الوادى و نادين وشمس الجزائر


المنتدى للنساء فقط ترفيهي ثقافي تعليمي فيه كل ما يخص المرأة
 
الرئيسيةالتسجيلدخول
يسر ادارة منتدى عربيات ونعتز بعروبتنا ا ن ترحب بكل العضواتالجدد وتتمنى لهن قضاء احلى الاوقات معنا
تتشرف ادارة منتدى عربيات فاستقبال رسائلكم المتعلقة بطلبات لاشراف لذلك على كل عضوة ترغب فالشراف على قسم معين ان ترسل رسالة خاصة للمديرة شمس وسخذ طلبكم بعين الاعتبار وشكرا

شاطر | 
 

 سلطه كول سلو كنتاكى وبيتزا هت

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
????
زائر



مُساهمةموضوع: سلطه كول سلو كنتاكى وبيتزا هت    الأحد ديسمبر 26, 2010 3:06 pm





  1. كرنبه صغيره او قلب كرنبه مع بعض الاوراق القريبه منه

  2. جزر مبشور خشن اى

  3. كوب لبن رائب (هام جدا)ولا يمكن استبداله او الاستغناء عنه

  4. 1.5كوب سكر ناعم مش بورده زى سكر الاسره كده ومتخفوش من الكميه
  5. معلقه غرف الطعام مايونيز او 3 معالق طعام منه

  6. رشه ملح

  7. رشه فلفل ابيض هام ايضا
نجى بقى للطريقه ودى مهم اوى والتكنيك بتعها مهم تمام
هنضرب الكولسلو فالكبه للحصول على طعم سلطه كنتاكى او تبشري الكرنب
بالمبشره الكهرباء او تقطيعها بالسكين للحصول على طعم كول سلو بيتزا هت
واكيد بتسالوا الفرق فالتقطيع يفرق فالطعم اقلك اه ضرب الكرنب فالكبه
بيحافظ عالسوائل اللى فيه فبينزل صوص اللى هوا زى اللبن اقل والبشر العكس
بينزل سائل كتير
وبعدين نحط الكرنب فى طبق غويط ونحط عليهاللبن الرائب واوعى تزودى كميه
اللبن ونحط السكر ونلبس جوانتى ونبتدى نقلب بايدنا من تحت لفوق لحد متحسي
ان السكر ذاب
ثم تحطى رشه الفلفل والملح والجزر وتقلبى تانى ومتقلقيش من كميه السكر هتبقى حلوه اوى ورشه الملح هتعادل الطعم
ومتقدريش تحكمى ان السكر زايد الا بعد مرور ساعتين عالاقل لان الطعم
بيتظبط بعد نزول السوائل اللى فالكرنب والجزر بعد كده تضيفى مغرفه محترمه
مايونيز وتقلبيه
وفعلبه بلاستيك تحطيها وتغطيها وتنسيها سعتين تلاته
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
meda
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
avatar

عدد المساهمات : 1173
نقاط : 1401
السٌّمعَة : 13
تاريخ التسجيل : 25/08/2010
العمر : 28
الموقع : فلسطينية مقيمة بمصر

مُساهمةموضوع: رد: سلطه كول سلو كنتاكى وبيتزا هت    الثلاثاء ديسمبر 28, 2010 6:51 pm

يعطيكى الف عافية نوف

************************************
مش معتازة أعرف عن حالي أني فلسطينية.
لا بإسمي ..لا بهويتي .. ولا حتى بالجنسية ..
أنا الكل بعرفني فلسطنية من هييبتي ومن طلتي البهية...
لكل بعرفني فلسطنية من رفعة راسي ومن شوفة حالي أني صاحبة أكبر قضية
كل قطرة دم بتشهد أني فلسطنية ..
وأني ما بتنازل عن حقي وإني راجعة بإذن خالق هالبشرية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
سلطه كول سلو كنتاكى وبيتزا هت
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
عربيات و نعتز بعروبتنا :: قسم المطبخ :: منتدي المقبلات-
انتقل الى: